THUISTHEORIE.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

LIVE VIDEO

Onze algemene voorwaarden

Hieronder een overzicht van onze duidelijke algemene voorwaarden.

Aanmelden voor een theoriecursus

Je kunt alleen via deze website aanmelden voor een theoriecursus.
Een aanmelding is pas definitief als wij de betaling hebben ontvangen.
Als wij binnen 24 uur na de bestelling geen betaling hebben ontvangen wordt deze aanvraag door ons geannuleerd.

Wijzigen van de cursusdatum door ons

Het is voor ons en voor geen enkele andere rijschool of theorieopleider mogelijk om examens in te kopen bij het CBR zoals dat tot halverwege 2019 wel kon.
Dit betekent dat het soms mogelijk is dat wij het door jou gewenste examen helaas niet kunnen reserveren.

Wijzigen van de cursusdatum door jou

Het CBR heeft het onmogelijk gemaakt om een gemaakte reservering voor het theorie-examen te wijzigen of te annuleren.
Dit betekent dat als je eenmaal een cursus plus examen hebt besteld bij ons dat wij NOOIT meer het gemaakte examengeld terug kunnen vragen bij het CBR. Het wijzigen of annuleren van een theorie-examen is dan ook niet mogelijk.

Wijzigen van de examendatum

Het is NIET mogelijk om een gemaakte afspraak voor een theorie-examen te wijzigen. Het CBR heeft dit onmogelijk gemaakt. In simpel Nederlands komt dit hier op neer: Als je een afspraak voor een theorie-examen wilt wijzigen kan dit alleen door contact met ons op te nemen en zul je opnieuw het volledige examengeld moeten betalen. Sorry, maar het CBR heeft dit zo geregeld. Dit geldt voor iedere afspraak voor een theorie-examen en voor iedere omstandigheid. Dus ook in geval van ziekte, schoolexamens of zoiets dergelijks.
De enige mogelijkheid die je hebt om heel misschien het betaalde examengeld terug te krijgen is om zelf persoonlijk contact op te nemen met het CBR en je aanvraag uit het systeem van het CBR te laten verwijderen. Dit kunnen wij niet voor je doen, maar kan je alleen persoonlijk doen. Het komt heel sporadisch voor dat het CBR medewerking wil verlenen. In principe houdt het CBR je geld gewoon zonder dat ze hier iets voor hoeven te doen!

Annuleren van de theoriecursus

Je kunt een annulering of wijziging van de theoriecursus alleen per email doorgeven.
Je kunt de theoriecursus annuleren tot 5 werkdagen voor aanvang van de cursus. Zaterdag, zondag en feestdagen zijn geen werkdagen!
Er worden door ons dan 25 euro annuleringskosten berekend. Restitutie wordt door ons overgemaakt binnen 10 werkdagen.

Als je de theoriecursus annuleert binnen 5 werkdagen voor aanvang van de theoriecursus heb je geen recht op restitutie.
Het examengeld betalen wij nooit terug. Om de doodeenvoudige reden dat ook het CBR het examengeld nooit terugbetaald!

Gratis online Proefexamens en Videotheorie

Bij iedere cursus die je bij ons koopt kun je gratis proefexamens oefenen. Na het bestellen van jouw dagcursus heb je automatisch toegang tot de online cursus.
Het kan voorkomen dat wij bezig zijn met het bijwerken of vervangen van examenvragen. Je hebt dan een beperkte keuze.
De gratis proefexamens zijn een gunst van ons en zijn geen verplichting om te volgen.
Tevens zijn wij niet verplicht om onbeperkte toegang te verlenen.
Wanneer wij misbruik van de proefexamens merken, bijvoorbeeld het account delen met andere personen wordt de toegang tot de proefexamens geblokkeerd.

ThuisTheorie

Een ThuisTheorie cursus volg je waar je maar wil. Je volgt deze cursus op een telefoon, tablet of een computer.
Jouw camera moet aanstaan tijdens de cursus en je mag de cursus niet met meer personen tegelijk bekijken. Als je bijvoorbeeld samen met 2 vrienden naar de cursus gaat kijken terwijl er maar voor 1 persoon betaald is wordt de toegang tot de cursus door ons onmiddellijk geblokkeerd en is er geen recht op restitutie mogelijk.
Tevens is het verboden om de cursus op te nemen.
Als je via ons ook een theorie-examen hebt gereserveerd, reserveren wij de datum altijd in overleg en reserveren wij het examen pas nadat je de overeengekomen examendatum per email aan ons hebt bevestigd. Voor het maken van een afspraak voor een theorie-examen moet je zelf contact met ons opnemen.
Wij kunnen een theorie-examen alleen reserveren als de gewenste examendatum beschikbaar is bij het CBR. Het aanbod van onze ThuisTheorie geeft geen garantie dat er die dag of de volgende dag ook een examen bij het CBR gereserveerd kan worden.

WhatsApp chat