THUISTHEORIE.NL| AUTO | MOTOR | SCOOTER

LIVE VIDEO

Wat is ThuisTheorie?

Wat is thuistheorie?

ThuisTheorie is dezelfde theoriecursus die je te zien krijgt als je een dagcursus zou volgen. Maar… uitgebreider en met heel veel CBR Examenvragen die je thuis alvast kunt doornemen.
Verder  volg je de cursus thuis, op vakantie, op de bank, op het strand, in de tuin…. Kortom waar je maar wil kun je onze theoriecursus volgen.

Wat heb ik nodig?

Je kunt de cursus volgen op een telefoon, tablet, PC of laptop. Uiteraard moet je wel internet tot je beschikking hebben. Dat kan WIFI zijn, maar de je kunt de cursus ook buiten volgen met 4G.

Hoe vaak mag ik de cursus volgen

Voor het bedrag van 49 euro mag je de cursus 2 keer volgen. Let op: het mag, dus het is niet verplicht.

Ik heb Dyslexie

Als je een dyslexieverklaring hebt mag je de cursus onbeperkt volgen totdat je examen gaat doen. Wij vragen wel een kopie van de dyslexieverklaring aan ons te laten zien per mail of WhatsApp.

Van hoe laat tot hoe laat is de theoriecursus?

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

Ben ik verplicht de hele cursus te volgen

Wij zijn ons er van bewust dat de cursus best wel lang duurt. Niet iedereen kan het opbrengen  om de hele middag of avond geconcentreerd de cursus te volgen. Daarom heb je ook 2 keer toegang tot de cursus. Wil je na ongeveer 3 of 4 uur stoppen met de cursus, dan kan dat. De volgende keer dat je de cursus volgt, begin je dan gewoon weer wat later.

Hoe bestel en betaal ik de cursus

In de bestelmodule kies je als eerste welke cursus je wil volgen. Dit kan auto, motor odf scooter theorie zijn. Vervolgens kies je de 1e datum wanneer je de cursus wil volgen. Als je jouw keuze hebt gemaakt,, klik je op bestellen en reken je de theoriecursus af.

$

Duidelijker dan een dagcursus.

$

Niet om 4 uur de deur uit!

$

Leren in je eigen vertrouwde omgeving!

$

Van te voren toegang tot de originele CBR examenvragen!

$

Onbeperkt gratis de cursus overdoen.

$

Zeer goede resultaten!

ThuisTheorie is precies hetzelfde als een dagcursus. Maar dan beter, veel beter zelfs! Je volgt de cursus lekker in je eigen omgeving. Waar je maar wilt. Niet om 4 uur in de ochtend uit huis vertrekken om op tijd te zijn om een uur of 4 a 5 in een klaslokaaltje te zitten! Sluit je laptop aan op je TV en volg de cursus LIVE op je eigen tv, of op je tablet, telefoon of laptop waar ter wereld dan ook. Het enige dat je nodig hebt is internet. Wifi hoeft niet eens! 4G is voldoende.

Tot slot

Wij willen dat alle informatie zo duidelijk mogelijk op de website staat. Merken wij dat sommige mensen dezelfde vraag stellen, voegen wij deze uiteraard gewoon toe op de website. Dit zodat jij zo duidelijk mogelijk vooraf geïnformeerd bent!
Mocht je toch nog een vraag hebben die hier niet beantwoord is, gebruik dan ons contactformulier, bel ons of liever nog: stuur een WhatsApp.

De voordelen van ThuisTheorie

Ten eerste: Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het geven van de bekende dagcursussen. Lang voordat bepaalde rijscholen in het nieuws kwamen een jaar of 4 geleden, waren wij al onopgemerkt door de Media bezig met het laten slagen van tienduizenden leerlingen in 1 dag ?

Ten tweede: Doordat het CBR de examenplekken steeds minder aan rijscholen geeft en steeds meer aan particulieren is het niet meer mogelijk om een theoriecursus te verzorgen van 07.30 tot 15.00, waarna we rustig naar het CBR gaan om het theorie-examen af te leggen. Tegenwoordig beginnen de cursussen bij 95 procent van de aanbieders tussen 6 en 7 uur in de ochtend en ben je al voor 12 uur bij het CBR. OP hun websites wordt de aanvangstijd en examentijd niet eens meer verteld. Vraag het maar. Wij liegen er niet om!  Denk je nu echt dat je dan alles verteld is om te kunnen slagen? Als je dat gelooft, geloof je ook nog in Sinterklaas zeker?

Ten derde: Wat doen wij dan anders? Eigenlijk heel weinig. Wij geven nog steeds dagcursussen. Net zoals de anderen beginnen we dan om 7 uur en doe je rond 12 uur examen. Het CBR geeft nu eenmaal steeds minder examenplekken vrij aan rijscholen en dat worden er steeds minder.

Ten vierde: In de loop der jaren hebben wij verschillende contacten bij het CBR waardoor wij op de hoogte gehouden worden over de nieuwste examenvragen van het CBR. Wat een hoop zeggen dat ze doen, doen wij in de praktijk!

Bestel hieronder jouw theoriecursus die je overal ter wereld kunt volgen!

R

A State DMV Approved Driving School

Donec vitae mollis dolor. Etiam vel arcu vitae sem imperdiet pharetra ut vitae dui. Donec vitae mollis dolor. Etiam vel arcu vitae sem imperdiet pharetra ut vitae dui. Donec vitae mollis dolor. Etiam vel arcu vitae sem imperdiet pharetra ut vitae dui.

Maecenas a volutpat ipsum. Nullam ac porttitor elit. Mauris egestas lobortis justo nec porta. In ut felis aliquet, pellentesque nunc eu, porttitor ulla. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur aliquet quam id

N

Teen & Adult Education

N

Private 1:1 Lessons

N

In-car Lessons

N

Defensive Driving

N

Traffic School

N

Court Mandated Lessons

Sign Up Today. Satisfaction Guaranteed

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom

 

Learn MoreStart Drivers Ed
WhatsApp chat